Ονομάζομαι Αλέξανδρος Μυλόπουλος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα με πρωτιά από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στη συνέχεια απέκτησα M.Sc. in New Media, Information and Society από το London School of Economics (Dissertation: “Advertising and the Internet: A New Era of Communications”). Εργάστηκα στο Λονδίνο πάνω στο αντικείμενο του online marketing στις εταιρίες TrustedPlaces και Play (online βραχίονας της M&C Saatchi).

Πλέον εργάζομαι σαν Web Analyst στην Bare Square, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του e-business consulting με ειδίκευση στα web analytics. Από το Δεκέμβριο του 2010 έχω ξεκινήσει το bBooks.gr, το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο εξειδικευμένο σε εναλλακτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς, λευκώματα φωτογραφίας και βιβλία design, τέχνης, αρχιτεκτονικής & interior design.

Κάντε κλικ εδώ για να με ακολουθήσετε στο Twitter και εδώ για να δείτε το προφίλ μου στο LinkedIn.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο: alexmylopoulos [@] gmail [.] com.

Downloads:

Alexandros Mylopoulos CV

– Διπλωματική εργασία από το LSE: “Advertising and the Internet: A New Era of Communications“. Προστατεύεται από την άδεια Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0.

Advertisements