Την Δευτέρα παρουσιάζομαι στο Κιλκίς για τη στρατιωτική μου θητεία. Μοιραία θα πρέπει να παραμελήσω λίγο το blog, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σταματήσει οριστικά η λειτουργία του. Θα επανέλθω δριμύτερος!

Από καθαρή σύμπτωση, αυτήν την εβδομάδα που αφήνω προσωρινά το blogging το Interactive Ideas έπιασε δύο σημαντικά ορόσημα για μένα, φτάνοντας τα 20.000 views αλλά και τα 200 σχόλια. Ταυτόχρονα το post “Η Absolut αποδεικνύει ότι και οι μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο κάνουν γκάφες στο marketing” έπιασε το νούμερο 5 στα top posts του ελληνικού WordPress την περασμένη Δευτέρα. You guys rock!

Τώρα στο στρατό λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο το Twitter. Follow me!

Από σήμερα θα είναι διαθέσιμα δύο downloads στη σελίδα “About me”: Το βιογραφικό μου σε PDF αλλά και η διπλωματική μου εργασία από το LSE με τίτλο: “Advertising and the Internet: A New Era of Communications” (προστατεύεται από την άδεια Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0). Για όσους δεν έχουν χρόνο να τη διαβάσουν προτείνω τις ενότητες 4.11, 4.12  καθώς και το Appendix B. Enjoy!

Advertisements