…ήταν άκρως θετικές! Παρευρέθηκα για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο event και ήταν αν μη τι άλλο μια ευχάριστη έκπληξη. Περισότερος κόσμος από ότι περίμενα (μέτρησα γύρω στα 30 άτομα), ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και, το σημαντικότερο, έντονη διάθεση για γνωριμίες.

Για τους μη μυημένους να πω ότι το Open Coffee είναι μία παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα γύρω από την επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες. Σε όλον τον κόσμο γίνονται τακτικές συναντήσεις ανεπίσημου χαρακτήρα όπου λαμβάνουν χώρα παρουσιάσεις, γνωριμίες και ζυμώσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Πήγα λοιπόν τη Δευτέρα στο Cafe Dell’ Arte και συνάντησα αρκετό και “ψαγμένο” κόσμο: Γνώρισα τον Χάρη Σπινθάκη και τον Βασίλη Σασιρμάζ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νεανικών Επιχειρήσεων (Jade Hellas) οι οποίοι έκαναν και παρουσιάσεις, ο πρώτος γενικά για την Jade και ο δεύτερος για το project DeTour.gr. Γνώρισα επίσης τον Γιώργο Κασσελάκη, διοργανωτή του Open Coffee Θεσσαλονίκης, τα παιδιά από το BlogThea, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλους. Επίσης ξαναείδα μετά από καιρό τον Δημήτρη Δημητριάδη που από ότι φαίνεται πάντα ασχολείται με κάτι καινούργιο. Να μην παραλείψω ότι έγινε και μια τρίτη παρουσίαση, από τον ιδρυτή του ενδιαφέροντος website Critics.gr (sorry που δεν θυμάμαι όλα τα ονόματα!).

Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό, ο χώρος ταιριαστός (αν και δεν υπήρχε WiFi) και δεν καταλάβαμε πότε πέρασαν τρεις ώρες! See you next time folks!

buzz it!

Advertisements