Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα στην Αθήνα το MediaCampAthens. Πρόκειται για ένα συνέδριο πάνω στα νέα μέσα με την εξής ιδιομορφία: Ο σχεδιασμός, τα sessions και το περιεχόμενο διαμορφώνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι στο ξεκίνημα της ημέρας οριστικοποιούν τη θεματολογία και το πρόγραμμα. Το event είναι διαδραστικό και μπορεί οποιοσδήποτε να αναλάβει κάποιο ρόλο, είτε σαν συμμετέχων σε συζήτηση είτε σαν ομιλητής.

Το MediaCamp είναι κομμάτι ενός ευρύτερου κινήματος με την ονομασία BarCamp, που θα μπορούσε να περιγραφεί ως ανεπίσημες συναντήσεις ατόμων που ενδιαφέρονται για ένα αντικείμενο, σε ένα ανοιχτό και διαδραστικό περιβάλλον. Η ιδέα αν μη τι άλλο ακούγεται ενδιαφέρουσα, και αυτή τη φορά θα έχω τελειώσει τις υποχρεώσεις μου στο εξωτερικό και θα είμαι παρών!

Αντιγράφω από το MediaCamp.gr λίγα λόγια για το event: Το MediaCampAthens σκοπεύει να ενώσει ενθουσιαστές των new media, ερευνητές, μαθητές και επαγγελματίες για να μοιραστούν απόψεις και ιδέες για την παρούσα κατάσταση και το μέλλον του Διαδικτύου, των καλών τεχνών, new media, interactive advertising και marketing – μέσα σε μια μέρα. Το MediaCampAthens ελπίζει να προσφέρει νέες ευκαιρίες εντός του κλάδου των new media στην Αθήνα. Τα θέματα μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής (και διάφορα άλλα επίσης). Web 2.0, πρωτοποριακές ιδέες, design, interactive advertising, wi-fi, mobile media/κινητή τηλεφωνία, business και marketing κτλ.

Το MediaCampAthens οργανώνεται από δύο απλούς ενθουσιαστές των new media (θα ήθελα πάντως να δω στο site περισότερες πληροφορίες για αυτούς), συνεπώς χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας για να πετύχει τους στόχους του. Μπείτε στο site ή στο Facebook group, γράψτε στο blog σας, διαδώστε το και τα λέμε εκεί!

buzz it!

Advertisements