Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007 λαμβάνει χώρα στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του IAB Hellas, το Interactive Marketing Conference. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ καθώς θα είμαι ακόμα στο εξωτερικό.

Λατρεύω τα συνέδρια, ίσως μού έχει μείνει το μικρόβιο από την πρώτη μου δουλειά ως trainee σε εταιρία οργάνωσης συνεδρίων, αλλά πιστέυω ότι οι δυνατότητες για γνωριμίες που παρέχουν τα συνέδρια και άλλες τέτοιου είδους συνευρέσεις είναι αξεπέραστες. Καλό και το online social networking, αλλά τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη φυσική γνωριμία και επαφή. Εκεί άλλωστε έγκειται και η επιτυχία του Open Coffee Club. Κάπου μάλιστα είχα διαβάσει για την business card ότι αποτελεί “το απόλυτο και all-time classic networking tool” και συμφωνώ απόλυτα αν και, αν συνεχιστεί η εκπληκτική ανάπτυξη του Facebook, ίσως σύντομα το Facebook profile να πάρει τα πρωτεία από την business card.

Επί του θέματος, η δημοσιοποίηση του Interactive Marketing Conference έχει ξεκινήσει δυναμικά με video διαφημίσεις στο Marketing Week (είναι συνδιοργανωτής του συνεδρίου), ενώ ακόμα και ένα Facebook group έχει στηθεί για την προβολή του event! Ένα αξιοπερίεργο γεγονός πάντως είναι ότι η καμπάνια επικοινωνίας ξεκίνησε ενώ από το site του συνεδρίου απουσιάζει το βασικότερο στοιχείο: το πρόγραμμα, το οποίο μέχρι αυτή τη στιγμή είναι “υπό διαμόρφωση”!

buzz it!

Advertisements