Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από τότε που είδα για πρώτη φορά αυτό το site, οδηγούμενος από τα posts του Πάνου και του Περικλή. Την πρώτη φορά βαρέθηκα γιατί περίμενα να γίνει κάτι και δεν συνέβαινε τίποτα, απλά έβλεπα 4 οθόνες με κάμερες από κάποιο κλειστό χώρο. Τη δεύτερη φορά έκανα κλικ στην οθόνη που δείχνει την κοπέλα αλλά όταν έφτασε η ώρα να δώσω τον αριθμό του κινητού μου δίστασα γιατί δεν ήξερα περί τίνος επρόκειτο και φοβήθηκα το spamming.

livefeeds.jpg

Μετά όμως από το σχόλιο του Ευάγγελου στο προηγούμενο post ένιωσα ότι έφτασε η ώρα να μάθω επιτέλους τι συμβαίνει! Η κοπέλα είναι φαινομενικά κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και αν κάνεις κλικ στην αντίστοιχη οθόνη σού ζητάει βοήθεια. Της δίνεις λοιπόν το κινητό σου για να σε καλέσει και μετά…δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα άλλο! Πρόκειται για μία πολύ ωραία δουλειά, τόσο σε σύλληψη όσο και σε εκτέλεση.

Επίσης, για να διορθώσω το δικό μου σχόλιο στο προηγούμενο post, στο τέλος της διαφήμισης υπάρχει link προς τους όρους χρήσης, στους οποίους αναφέρεται ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών θα τα χρησιμοποιήσει η διαφημιζόμενη εταιρία μόνο εφ’ όσον ο χρήστης συμπληρώσει τα στοιχεία του και δηλώσει ότι επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά/προωθητικά μηνύματα. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι το κουτάκι είναι ήδη μαυρισμένο, δηλαδή ακολουθείται η λογική του opt-out και όχι του opt-in, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας! Ή τουλάχιστον όχι ακόμα, μέχρι να ωριμάσει λίγο ο κλάδος!

Anyway, μπράβο Πάνο!

Advertisements