Όποτε έχω κάποια sites κατά νου που θέλω να μοιραστώ στο blog μου, θα δημοσιεύω μία λίστα με links. Παρακάτω παρατίθενται τα links για σήμερα:

  • 101 great posting ideas: Ένα πολύ χρήσιμο post για όλους τους bloggers με tips για πιο ενδιαφέροντα και δημοφιλή άρθρα.
  • Google’s directions from New York to London: Δεν ξέρω αν έχει γίνει κατά λάθος ή για πλάκα, πάντως είναι πολύ αστείο! Πατήστε “get directions” στο Google Maps από Νέα Υόρκη προς Λονδίνο. Προσοχή στο step 24!
  • Δύο ενδιαφέρουσες καμπάνιες από το Adverblog:
  1. Nike Mashup: Επίδοξοι σκηνοθέτες ενωθείτε! Μία πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια της Nike που στηρίζεται στο user-generated video mashup (αν αυτό δεν σας λέει κάτι, δείτε εδώ και εδώ). Ο κάθε επισκέπτης του site μπορεί με έναν πολύ απλό τρόπο να δημιουργήσει το δικό του διαφημιστικό clip της Nike, επιλέγοντας μουσική και αλληλουχία φάσεων από μία προκαθορισμένη λίστα.
  2. Απίστευτη online διαφήμιση: Last but not least, μία καταπληκτική rich media καμπάνια για έναν παροχέα υπηρεσιών triple play. Οι πρωταγωνιστές αλληλεπιδρούν με όλα σχεδόν τα στοιχεία της ιστοσελίδας σε μία διαφήμιση που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη!
Advertisements